Ai o afacere precum: un hotel, o pensiune, un restaurant sau o firmă de catering? Ai ajuns unde trebuie, pentru că această secțiune ți se potrivește mănușă. Asigurăm servicii de curățare și spălare pentru clienții business la un volum care poate varia în funcție de nevoi. Indiferent că manageriezi o afacere de familie sau una cu un număr mare de articole, WashWash are rezolvare pentru solicitarea ta.Curățătorie

Curățare materiale dintr-o gamă variată, la orice nivel de dificultate

Spălătorie

Spălare articole ho.re.ca pentru business-uri din diverse domenii

Călcare și apretare

Ne ocupăm de călcare și apretare pentru ca totul să fie impecabil

Preluare și livrare

Iți preluăm produsele și le livrăm la sediul companiei tale
WashWash se adresează clienților business, indiferent de sectorul lor de activitate. Dacă gestionezi un restaurant, un spa center sau un hotel știm că managementul articolelor care au nevoie de curățare și spălare este o parte importantă a activității. De aceea, noi suntem gata să o preluăm.

  • Hotel, pensiune, centru SPA
  • Restaurant, cantină, firmă de catering
  • Grădinițe și creșe private
  • Unități de producție și procesare textile

Indiferent de volumul de articole pe care vrei să le cureți sau să le speli, noi te asigurăm că nu te dezamăgim în fața clienților tăi. Datorită tehnologiilor moderne achiziționate de la producători recunoscuți în domeniu, te poți baza pe calitatea serviciilor de spălare și curățare pe care le prestăm. În plus, datorită opțiunii de preluare și livrare, nu e nevoie decât să ne dai un telefon sau să lansezi o comandă în aplicația noastră. Totul se va măsura în minute. Ești gata să ne trimiți o comandă?