Ne-am însușit operațiunile clasice de curățare, spălare, călcare, apretare și preluare/livrare, le-am oferit un grad nou al calității, prin tehnologii moderne și soluții profesionale, apoi le-am integrat într-un pachet special conceput pentru tine. Vezi cum te putem ajuta!

Servicii curățătorie / curățătorie uscată
Haine și articole din blană


Ai o haină de blană naturală, blană sintetică sau anumite haine la care ții și care au nevoie de curățare? Nimic mai simplu. Noi te asigurăm de atenție asupra fiecărui detaliu, indiferent de natura petei și necesitatea intervenției pentru curățare. Indiferent că este vorba despre cămăși , geci și fuste sau rochii de mireasă, o gamă largă de produse fac parte din oferta curățătoriei WashWash.Servicii spălătorie
îmbrăcăminte, lenjerie, etc.


Fiecare dintre noi se confruntă cu o lipsă tot mai mare de timp. Fie că sunt deplasările săptămânale în afara orașului, timpul pe care vrei să îl oferi familiei sau pasiunilor tale, suntem alături de cei care vor să își aloce momente de calitate pentru ceea ce e cu adevărat important. De spălarea hainelor ne ocupăm noi. Alege să speli articolele de casă și îmbrăcămintea uzuală simplu și fără bătăi de cap. Ne vedem la WashWash!Servicii călcat și apretat


Cu siguranță te pricepi la călcat și apretat. Poate ești printre cei care se relaxează atunci când calcă o cămașă, de exemplu. De aceea, știi că pentru a călca un costum, o rochie sau o țesătură sensibilă este nevoie de intervenția unor specialiști. Mai există situația în care nu ai timp pentru a călca articole uzuale, precum cămăși, pulovere ori alte obiecte vestimentare. Pentru toate acestea, suntem gata să preluăm rolul acelei persoane pricepute care îți călca hainele în adolescență.Servicii preluare si livrare haine


La WashWash punem accent pe timpul tău. Mai exact, pe lipsa ta de timp…și o rezolvăm. De aceea, nu e nevoie decât să ne anunți că ai un pachet pentru noi, iar unul dintre colegii noștri va fi la ușa casei sau biroului tău. Ridicăm hainele, le spălăm și curățăm în funcție de fiecare articol în parte. Ți le livrăm gata împachetate și bune de purtat sau utilizat în casă.Intrebari frecvente


Cum imi pregătesc hainele pentru preluare?

Trebuie doar să ai la îndemână hainele și alte articole pe care vrei să le preluăm pentru spălare și curățare. Noi le vom prelua, le vom sorta în funcție de intervenția necesară pe fiecare articol în parte și ți le vom livra când întregul proces este finalizat.

Este recomandat să păstrez hainele proaspăt spălate și curățate în ambalajul de plastic?

Noi protejăm toate articolele prin înfoilere până acestea ajung la ușa ta. Înainte de a fi depozitate în dulap, îndepărtați ambalajul protector pentru a permite fibrei să respire.

Există riscul să îmi pierdeți hainele?

Noi etichetăm hainele și toate articolele astfel încât să eliminăm complet riscul ca aceasta să fie încurcare sau pierdute. Nu ne dorim să existe astfel de cazuri, însă dacă un asemenea incident are loc, noi ne vom asuma financiar despăgubirea.

Asigurați preluare și livrare în tot județul Mureș?

WashWash asigură preluarea și livrarea pe toata raza municipiului Târgu Mureș și a zonelor limitrofe, în limita unei raze de 10 kilometri. Așa că dacă ești din zone precum Voiniceni, Sântana de Mureș, Nazna, Sâncraiu de Mureș, Cristești, Ungheni, Corunca, Livezeni, Sângeorgiu de Mureș, așteptăm comanda ta de spălare și curățare textile.

Când și cum pot să plătesc?

Nu trebuie să îți faci griji în legătură cu modalitatea de plată, doar suntem în era tehnologiei, nu? Plata se va face în momentul preluării articolelor. Vei avea posibilitatea de a plăti cash sau cu cardul, în funcție de preferințele tale.

Există o sumă minimă pentru ca WashWash să onoreze serviciul de preluare-livrare?

Am încercat să găsim cea mai convenabilă soluție pentru a te sprijni. Preluarea hainelor și a articolelor textile, din piele sau ho.re.ca se face gratuit dacă valoarea comenzii depășește 90 de lei. Dacă suma este mai mică, percepem o taxă de transport de 15 lei.