sediu washwash

WashWash a pornit la drum cu ideea de a-și sprijini clienții, indiferent că sunt persoane fizice sau clienți business. Cu toții ne dorim haine, articole de casă sau articole ho.re.ca spălate, curățate și care să strălucească. Acum toate aceste servicii sunt la îndemâna ta. Tot ce trebuie să faci este să trimiți o comandă online sau să ne apelezi prin telefon.

Noi preluăm rapid articolele tale vestimentare de casă sau de la lucru. Aplicăm soluții și produse de curățare sau spălare în funcție de natura petelor. Călcăm și apretăm articolele textile cu tehnologie modernă și performantă. Ne asigurăm că întregul proces este făcut repede, dar mai ales bine, apoi îți livrăm produsele acasă, ori la birou.

Te poți baza că vom curăța orice material din lista noastră de prețuri, indiferent că vorbim despre îmbrăcăminte zilnică, curățare materiale de piele și blană, spălare uniforme sau curățare rochii de mireasă. Dacă este în lista noastră de tarife, ne vom ocupa de problema ta și o vom rezolva cu succes. Dacă materialul nu este în lista noastră de prețuri, te rugăm să ne contactezi pentru a identifica împreună cea mai potrivită soluție.

O echipă lucrează pentru tine. Noi suntem WashWash. Știm că indiferent de serviciile la care apelezi, vrei ca experiența ta să fie una de top. Vrei să poți plasa rapid o comandă, vrei oameni profesioniști care să îți răspundă clar la întrebări și te aștepți la un timp minim de acțiune. Colegii noștri sunt întotdeauna pregătiți să preia comenzile, să asigure servicii de spălare și curățare la o calitate înaltă. Vrei să afli mai multe despre tipurile de servicii? Accesează butonul de mai jos!

Vezi Servicii